Haeck & Partners

Groep Haeck (Opel Haeck - Kia Grensland)

Haeck & Partners  

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//cdn.groephaeck.be/images/logo-min.png
Haeck & Partners website is loading...

Uitzonderlijke voorwaarden

Nieuwsbrief » Saloncondities + 10 jaar gratis onderhoud

Autosalon is winnen!


Kom in januari langs bij Opel Haeck in Gent, Eeklo of Knesselare, kies de nieuwe wagen van uw dromen en maak kans op 10 jaar gratis onderhoud.
Ontdek ook onze WEBA​ actie en win tal van waardebonnen.

Klik hieronder voor meer info

www.IKWILGRATISONDERHOUD.be

OPEL OP HET AUTO/MOTO SALON VAN BRUSSEL

Het nieuwe motto van Opel – ‘De toekomst is voor iedereen’ – is een belofte en een verplichting. Dat is waar wij en onze producten voor staan. Onze Belgische premières op het Autosalon van Brussel tonen hoe we bij Opel innovatieve technologieën, die ingebouwd worden in stijlvolle en functionele auto’s, beschikbaar maken voor het grote publiek.

De Crossland X en de Grandland X, die samen met de Mokka X het X-gamma uitmaken, zijn het antwoord van Opel op het sterk groeiende SUV-segment. De verschillende versies van de Insignia, het nieuwe vlaggenschip van Opel, maken de wagen meer dan ooit tot een waardige tegenstander, ook voor de modellen van premiummerken: naast de Grand Sport, de Sports Tourer en de Country Tourer, staat ook de sportieve GSi-versie op de stand. Een publiekstrekker wordt ongetwijfeld de Insignia Exclusive. Deze versie laat een zeer grote mate aan personalisatie toe, wat geïllustreerd wordt met de Insignia Eye: de buitenkleur van de wagen kan via een scan aangepast worden aan de kleur van de ogen. De Opel Vivaro – het bestverkopende commerciële voertuig van Opel – voegt een nieuw hoofdstuk toe met de veelzijdige personenversies Vivaro Combi+ en Vivaro Tourer. Terwijl de Combi+ ingezet kan worden als comfortabele minibus voor passagiers en gezin, laat de Tourer zich omvormen tot een kantoor op wielen. De nieuwigheden worden afgerond met de conceptversie van de Vivaro Life, de ideale camper en vrijetijdswagen.

De stand met 31 wagens wordt verder aangevuld met attractieve uitvoeringen van KARL ROCKS, ADAM, Corsa, Astra, Cascada en Zafira.

Bezoek onze Opel stock occasies
Bezoek onze LCV Fleet
Bezoek onze LCV Fleet
Bezoek onze LCV Fleet
Bezoek onze LCV Fleet

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid